Skip to content

GROENE ZORG

Duurzame zorg commissies

We zijn niet de enige die ons hardmaken voor duurzame zorg in Nederland, gelukkig maar. Als Klimaat Dokter hoef je niet zelf het wiel uit te vinden.

Verspreid over het land en vanuit verschillende vakgebieden zetten dokters zich gepassioneerd in voor duurzamere zorg. Sinds maart 2021 zijn deze werkgroepen verenigd in de Groene Zorg Alliantie.

De commissies zetten los van elkaar al mooie groene stappen. Zij spreken hun eigen doelgroep aan en weten als geen ander waar de mogelijkheden en moeilijkheden in hun werkveld liggen.

In dit overzicht stellen de commissies zichzelf voor en kun je vinden hoe je contact met ze op kan nemen

Groene Zorg Alliantie

De Groene Zorg Alliantie is het overkoepelende netwerk om
zorgprofessionals met een groen hart te verbinden en te verenigen. Zo kunnen kennis en krachten gebundeld worden waar nodig.

De Groene Zorg Alliantie heeft 3 doelen:
– Kennisdelen
– Inspireren
– Versterken

Initiatievenplatform

Dé plek om alle bestaande initiatieven en projecten op het gebied van duurzame zorg terug te vinden. Met omschrijving en contactgegevens.

Dit platform is onderdeel van de website van Zorg voor Klimaat. Het is opgebouwd als zoekmachine en naast initiatieven zijn ook changemakers uit het veld te vinden. Waaronder ondergetekende 🙂

Neem een kijkje waar groene collega’s mee bezig zijn of meld jouw project aan voor het platform. Kom met elkaar in contact.

WEBSITES